BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 10, 2009

Tagged :p

Setelah sekian lama di tag oleh sekian2 org kini bru berpeluang untuk membalas tag nya(alasan:P..shebok exam,dlu)

tag uncle aku tak boleh jwb sbb memerlukan gmbr dari computer sendiri,disebabkn aku takder computer sendiri maka aku tak balas tag nya,sbb takkan nk redah gmbr dalam computer kwn2 aku,mau dapat gmbr pelik2 jadi kes aniaya lak hahahha...
Bijan nyer lak mcm payah jerh..aku tak der mp4/mp3/comp/atau sewakttugan nyer:( i'm coe)huhuhuh

tag makcik neem mungkin aku leh balas tp Maaf lah sebab lambat reply.Berikut hanya sekadar menjawap soalan dan tiada kena mengena dengan yang sudah meninggal dunia mahupun masih hidup lagi. Hohoh..

Use the first letter of your name to answer each of the following questions:-

1. What is your name : Muhammad AbdulRahman bin Paiman.(nama dulu kini n selamanya insyaAllah:).
2. A four letter words : mama (huhuhuhu ibuku).
3. A boy's name : Muhammad(letak nama sendiri dan kekasih lah,senag=p) .
4. A girl's name : Mariam Jamilah (nama adik kecik kesayangan).
5. An occupation : Manager(hahaha).
6. A color : merah(garangnya colour nih).
7. Something you'll wear : mascot costumes(yer ker..haha).
8. Something found in school: mee hailam(ader kn kat kafe skol:p).
9. A food : masam manis(lazat giler).
10. Something found in the bathroom : mukmin(ubat gigi :D).
11. A place : malaysia(tanah air ku)..
12. A reason for being late : makan(i like it).
13. Something you'd shout : masyaAllah..
14. A movie title : muhammad the last prophet .
15. A musical group : mirwana.
16. A street name : Masjid India street(Dickson Street).
17. A type of car : Mercedes-Benz SLR McLaren(gah giler..).
18. The title of a song : mencari yang maha satu(unic).

Herm.. jarang sangat nak main tag-tag neh.. tapi tak apa. aku berikan tugas ni kepada sahabat2 yang lain. Jawap yer jangan tak jawap:-

1)najib(ameer ku)
2)nazrin(uncle)
3)anep(penyokong tegar liverpool)
4)bella(aed)
5)atikah(senior skoll:p)
6)anda(siapa??? anda lah)
:P

1 comments:

humaiRah said...

hahah... thanks3