BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 26, 2009

- Muslim Combat Quest 2009 -

.: espirit de corp :.



platun ali (eh ader org tersalah tngn)....



pendatang asing kah????



sedang bersatu..



mencari rentak yg sama...



mandi bersama...huhu



ade yg gumbire sbb dh lame tak kene denda..hehe



terpantas > 24 second (klu tak silap)...



tekan bumi....



menuju puncak...:P



masak smbil berlinangan air mata... :'(



cheese...



[link video]


Dan siapkanlah untuk menghadapi mereka kekuatan apa saja yang kamu sanggupi dan dari kuda-kuda yang ditambat untuk berperang (yang dengan persiapan itu) kamu menggentarkan musuh Allah, musuhmu dan orang-orang selain mereka yang kamu tidak mengetahuinya; sedang Allah mengetahuinya. Apa saja yang kamu nafkahkan pada jalan Allah niscaya akan dibalas dengan cukup kepadamu dan kamu tidak akan dianiaya (dirugikan).
(60 : سورة الأنفال)


Salam 'Idul Adha! Selamat Berkorban dan Terkorban!!
^_^

Tempat : SRI al-Amin & Kem Lembah Genting
Tarikh : 20-23 november 2009

8 comments:

Beejan said...

Naseb bek tkde gmba guling2..

keretasorong said...

guling2 tuh ader video jeh,

n semua peserta dh tengok video uh....

marwan_amz said...

aku rasa elok kalo dunia dan seisinya tengok gambar guling tu, ekslusif di keretasorong...(hehe)

kahfi8 said...

ape lagi, upload la gambar guling nye..

nadia rusli said...

ooo..ni ke program yg kat area2 genting tu...hhuhu...i know2...

rahman dah berwajah baru eh??haha...

marwan_amz said...

Owh, sama sekali x leh kahfi8, gambar guling2 tersebut hanya utk tontonan 18 ke atas....:-)

keretasorong said...

>>kahfi8 & marwan : video n gmbr2 guling2an uh klu nk tengok boleh, tp kte kne tengok gan tuan empunya badan + popcorn baru best :P hehe

>>nadia : yup progrm uh kt area gnting. best atau tak progrm uh kne tanyer yg g full :P huhuhu
(berwajah baru? @_@ Xminum InnerShine pun :P)

.:.link video progrm sudah di letakkan di bwh post ^_^

bfggds said...

Customized women's leather jackets are supposed to north face jackets give you not just the perfect fit but also the perfect style and color that suits your taste. When you decide to have your jackets customized, Moncler Outlet you need to find the right maker who can do it well for you. You have to make sure that your jackets can be worn along with your other wardrobe for every occasion. The North Face Sale This will make you investment for customizing jackets very practical and cheaper in the long run.